Jutarnji list: U Hrvatskoj niko ko je vakcinisan nije umro od kovida

Ostavite komentar

  1. Potpuno vam vjerujem i sama sam se cijepila 2x,takoder i moj suprug i nismo imali apsolutno nikakvih nuspojava.Uvjerena sam da samo cjepivo i velika procjepljenost može spriječiti ovu bolest.Preporucam iskreno svim ljudima da se cijepe jer na taj način zaštićuju sebe a također pomažemo drzavi da radi svih nas počne što normalnije funkcionirati.Barem bi tu trebali svi zajedno naći zajednički interes i postići koncenzus,radi svih i svakoga.

  2. Svakako da nije, jer da jeste to bi značilo da vakcinacija i nije baš uspešna. Ovako, pošto niko nije umro, zaštita je stoprocentna. Samo napred u nove pobede.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.