Komšić u UN-u ozbiljno prozvao Hrvatsku i Srbiju

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Samim odlaskom na sednicu UN bez saglasnosti predsedništva Bih čovek je priznao kakvo je njegovo shvatanje zakona i demokratije. Priznao je on i kako bi Srbi prošli u Bosni da se nisu izborili za RS. Na žalost (ili srećom) njegovo negiranje postojanja Srba i njihovih prava (ljudskih i dejtonskih) u Bih toliko ga je zaslepilo da njegov mozak toliko daleko ( da shvati da je to priznao)ne može ni da dobaci.

 2. Čemu služi UN kad jedan Željko Komšić koji nikog ne predstavlja može pričati šta hoće.

 3. Tragikomican lik, marioneta velikobosnjacke politike, kao da ce neko nasesti na tu providnu pricu o „gradjanskoj“ BiH sa kojom treba da se zamaskira velikobosnjacki plan o unitarnoj BiH i prisvajanju cele BiH.

 4. Komšić je primer da se samo na Balkanu mogu pojaviti političari koji ne znaju šta zastupaju ikoga zastupaju. Svojom promoterskom politikom još više svađa narode. Preko njega se želi stvoriti nova nacija. Tu igru vode Bakiri a na žalost razni Valentini učestvuju u tome.

 5. Čitam komentare ovih četno-botova izad, bokija, rokija i ostalih, i ne mogu se načuditi koja je to količina ničim izazvanog kancerogenog srbendačenja.

 6. UN je američka marioneta kroz koji nameću i legalizuju svoje okupacije dok pravila iste ne poštuju.

 7. @tragikomično srbendisanje

  Čedo, jesi li to ti? Jesi li mu ti to savetovao da ode u UN i pokaže svoju demokratičnost i poštovanje Dejtona? A srbendisanje je za neke i kad dišemo i postojimo. Još samo treba i da mislimo i pokvarimo vam vaše lepe namere i igrice.

 8. @Tragikomično srbendisanje

  Ako je neko olicenje tragikomicnosti onda ste to vi, „potomci bogumila“…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.