Komšić: Zajedno sa Srbijom da rešimo odnose sa Hrvatskom

Ostavite komentar

  1. Rešite vi prvo problem sa formiranjem vlade i premijera BiH koje hrvatski predsednik izabran bošnjačkim glasovima i bošnjački član predsedništva koće jer na mala vrata žele da obezbede ulazak BiH u NATO a možda i priznanje R. Kosovo.
    I, zašto kočite demarkaciju granice BiH sa Srbijom, koja je ustvari i granica sa R. Srpskom koja ne pravi probleme po tom pitanju. Dakle, skoro 60% granice između BiH i Hrvatske je i granica između R. Srpske i Hrvatske. Ne zatežite toliko odnose sa R. Srpskom i njenim izabranim, dakle legitimnim predstavnikom u predsedništvu i očas posla će svi problemi oko granica biti rešeni. Inače ćete praviti granicu između ostalog BiH i suverene, nezavisne Republike Srpske.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

8. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.