NATO: Ukrajina povlači svoje vojnike iz Kfora

Ostavite komentar

  1. Zanimljivo! Kfor je zadužen za očuvanje mira, Ukrajina kao ne priznaje takozvanu državu Kosovo, a sprema jedinice koje će da ratuju na strani kao nepostojeće vojske Kosova protiv „srpske invazije’! Šta je tu jasno i tačno?

  2. Zorane mi smo Kosovo prodali,a mozemo ga vratiti na isti nacin.Bilo koji drugi nacin ne podrzavam.Ni jedna nasa zrtva nije toga vrijedna cak bi bilo sramota i grehota da se Albanci protjeraju sa Kosova. Ponavljam Kosovo je prodano i naseg naroda nema ni 10% na Kosovu i zato Kosovo nije nase.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.