Nikšićkom biznismenu Branu Mićunoviću zadržavanje do 72 sata

Ostavite komentar

  1. Kako novinari mogu da glume nevinost…i naivnost!Crnogorski”biznismen”….hahahaha!Crnogorski “Al Kapone”…gospodje franscuske sobarice!!!

  2. Crna Gora brzim tempom postaje pravna država. Brano Mićunović je pandam Legiji na vrhuncu moći. Verovatno najmoćniji „biznismen“ na teritoriji ex Yu.

  3. Nema tog zestokog momka(coveka) a da ga drzavne strukture nisu stvorile. Stvaranje mitova o ovakvim likovima je pogubno za drzavu. Jel vidite kada ga privode da je manji od mahovog zrna? Gde je ta zestina i opasnost opasnog coveka ? Kada su institucije drzave jake,ovakvi likovi su boranija,koja bi gulila krompir u bilo kom zatvoru. Bravo za Crnu Goru,resili su da naprave pravnu drzavu i udju u EU .

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.