Putin potpisao novi zakon: Kazna za nepoštovanje do 20 godina zatvora

Ostavite komentar


  1. A moja Srbija nekada sjajila ponosom, bila slobodna i pravedna, danas viri ispod kamena u kakvom to bezdanu.

  2. Za 100 godina od uspostavljanja diktature u Rusiji do perfekcije je doveden sistem generisanja neprekidnog niza diktatora.

  3. Sasvim pravilna odluka. Iskreno se nadam da će se i kod nas nešto promeniti da će neko brinuti o narodu i državi. Nadam se da će uskoro i pozicija i opozicija otići u političku penziju i da će ovu zemlju napokon ogrejati neko bolje sunce,sunce slobodne i nezavisne Srbije!!!!

  4. Vraca se SSSR.
    Cekamo da i nas predsednik potpise slican zakon, a da ne mora, jer ovde opozicija i ne postoji, niko se ne buni, svima je super i cvetaju ruze na sve strane.

  5. Čitam komentare i što više totalitarizma i diktature to se našem narodu sviđa to žele i to će dobiti kao Rusija na najvećim prirodnim bogatstvima u svetu a većina naroda živi bedno a pojedinci se bogate.

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.