„Božji blagoslov za sve Srbe na Balkanu“: Orban se otvoreno umešao u izborni proces BiH

U njemu sam upoznao čoveka koji je spreman da sačuva mir i koji je otvoren za dijalog, kaže mađarski premijer o Dodiku

Ostavite komentar

  1. kakve su ovo izjave.Jedini gospodin Orban brani evropu savesno i iskreno bez ikakvih ustrucavanja i straha.Njegova hrabrost je za pohvalu.Nije kukavica kao mnogi koji se dodvoravaju svetskom zlu a protiv sebe i svog naroda.S kojim pravom?

  2. Ja sam za to da Madjarska povuce priznanje Kosova. Ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku. Ja sam za strpljenje, korak po korak. Samo polako, moze?

Ostavite komentar

Region

Crnogorski DIK od srpskih kolega traži podatke o Mandiću i Spajiću 10

Crnogorski DIK od srpskih kolega traži podatke o Mandiću i Spajiću

Državna izborna komisija (DIK) odlučila je da se Republičkoj izbornoj komisiji Srbije obrati radi dostavljanja dokumentacije u vezi sa predsedničkim kandidaturama lidera Pokreta "Evropa sad" Milojka Spajića i Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića zbog njihovog prebivališta i prava glasa u Srbiji.

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.