Dobili "burek sa sirom": "Kod Fehre" u Zenici ugostili 500 Crnogoraca pred večerašnji fudbalski meč 1Foto: klix.ba

Navijači Crne Gore okupili su se kod ugostitelja Fahrudina Meškovića u njegov restoran „Kod Fehre“ u Zenici gde spremna gozba za 500 posetilaca.
Kako je o obećao, Mešković je tako i uradio.

Pripremio je gozbu za 500 navijača koji će u njegovom restoranu probati pravi burek, „burek sa sirom“ – sirnicu, janjetinu, piletinu i ćevape, prenosi klix.ba.

Kako je kazao, neće moći ni pojesti onoliko koliko je pripremio.

„Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem, evo šta je napravio“, kazao je Mešković.

Dejan Tiganj iz Nikšića je kazao da je svratio samo da se zahvali Meškoviću, ali da mu je zastala knedla u grli kada je video i osetio gostoprimstvo kod Meškovića.

„Volim BiH, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je toliko malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će da nas spoji“, kazao je.

Mirko Stanić iz Cetinja i Bejto Šahmanović poručili su da je ovo sve neverovatno, da su iznenađeni gostoprimstvom te da očekuju pobedu Crne Gore, a na pitanje da li je sirnica sirnica ili burek sa sirom, Šahmanović je kazao da se ipak odlučio za jagnjetinu.

„Rado smo se odazvali pozivu, a puno bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Fudbal i sport treba da spajaju ljude“, poručili su.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20:45) će na Bilinom polju ugostiti selekciju Crne Gore u 5. kolu B Lige nacija, a susret iz Zenice prenosit će čak 36 kanala širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari