Milanović: Dodik je trenutno partner Hrvatske u BiH

Ostavite komentar

 1. Postovana Gospodo Lijepo sto Suradjujete ali prvo rijesite stanje u vasim Republikama Hrvatska treba da vrati sto je uzela Tudje a Srpska Republika da rijesi odnose sa Bosnom

 2. Ovi političari stvarno poludjeli. Hvala Bogu pa nisam studirala. Žalosno

 3. Tu nema mnogo dase razjašnjava ,mi smo
  Jedan Krst jedan narod .
  Toje to tako je bili i tako će biti.

 4. Pa mi smo jedan krst jedan narod .dva se brata potuku pa se podele tako mi muslimani i tu je kraj pa neka oni pevaju rastanak nam nije mio što pre dase razidjemo bolje i za muslimane i za nas toje to !!?

 5. O Milanoviću,brate rođeni.
  Ovo što si reko je suština osim ono o neustavnom danu republike Srpske.
  Neustavno je djelovanje Bakir-Komšić koalicije.Lijepo je definisano: Srbi 49%,
  Hrvati 28% i Bošnjaci 24%.
  Posle Dejtona Srbi su napustili svoju imovinu koja je pripala federaciji,čak su i mrtve iskopali i prenijeli.Hrvati su ostali da vegetiraju sa Bošnjacima,njihova odluka odnosno odluka Franje Tuđmana.
  Kakva multietičnost,kakav povratak.
  Jedina opcija su čisti entiteti,a oni koji ostanu moraju da prihvate da su u takvoj poziciji da moraju prihvatiti volju većinskog naroda.
  Veći zaštitnici prava Hrvata su Vučić i Dodik od Plenkovića koji bi im trebao biti najjači zaštitnik.

Ostavite komentar

Region

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.