Sergej Šojgu pod istragom zbog saradnje sa CIA?

Kako je Kremlj pokušao da ubedi javnost da je ministar dobro i na svom radnom mestu

Ostavite komentar

 1. Auu,sta ce sad srpski filorusi sa onom famoznm;”ko ne slusa Lavrova ,slusace Sojgua”;)

 2. Ovaj čisti redove u sred rata 😀 to je isto kao kad vezuješ pertle na pola trke!

 3. A da čujemo i neko drugo mišljenje. Ovi vaši pamfleti postaju propaganda, a to izlazi iz okvira novinarstva.

 4. Au sibir im negine. Ne mozes drzavu izdati. Ustvari mozes ali onda begaj u De kao mali gorbačov.

 5. Kamo srece da je ovde istraga protiv Vucica jer je on osvedoceni neprijatelja Srbije.

 6. Propaganda je jedno.. cilj opravdava sve.. majstorija i kombinacija kao u Šahu..što bi moralo kako se ocekuje inkako zapad radi?
  Pa Lavrov je neko ko se ne zamenjuje..samo primer..
  Trose se reci. Neka pas laje, vetar nosi

 7. taj covek je jedan od naj sposobnijih politicara koje je rusija imala u istoriji covjek uopste nije rus vec pripadnik jednog naroda blizu Mongolije prica desetak jezika itd.steta

 8. Sumnjam da bi se Sojgu usudio na bilo kakvu saradnju sa CIA ili bilo kim drugim… To mozda mi mali neznamo,Ali neko njegovog ranga odlicno zna da KGB zna sta je vecerao 26.11.1983 naprimer

 9. Staljinov duh u putinu. Nikad nisu menji metode nema ga i niko nepita gde je?? . Fašizam..

 10. Sve su to samo nagadjanja, kao što i ja nagadjam da ga je Putin poslao negde u svet gde će mu mnogo više koristiti nego tamo gde je do sada bio.

 11. U ratu istina prva strada…Od kratera jedne eksplodirane granate moze se napraviti stotine snimaka iz raznih uglova i steci utisak pakla. Glavni predvodnici smrti u ratu su novinari, i nije cudo sto toliko ginu… Doduse i oni svojim radom ubijaju tela ali i duse mnogo veceg broja ljudi… Zato, posle rata sigurno, ali je pozeljno i pre rata, treba preispitati uloge o izvestavanju svih novinara i staviti ih pred sud pravde i srama.

 12. Treba biti glup i poverovati u naslov.. Da je tacan Amerikanci bi vec davno nosili ruske rakete u Ameriku, ili ih unistavali..

 13. I Sojgu i Lavrov!!! Bravo za novinare istrazivave. Sledeci je Putin,garant!!!

 14. Normalno je da se to dešava. Totalan raspad sistema diktatora Putina je svakog dana sve očigledniji. Ostaje usamljen u svojim nastojanjima da podeli svet po novim uzusima. Vekovni neprijatelji Amerikanci ga pritiskaju, pa je tužna slika Rusije sve jasnija. A Šojgu se možda opametio na vreme. Samo da ne završi priču zadavljen sa kesom na glavi, jer je to poslednjih godina postala omiljena poslastica Putinovog režima i način da se reši nepoželjnih svedoka.

 15. Ne druže, sledeća je drugarica Zaharova. Ona će lakše pući pod sankcijama. Pošto tetka fura visoku modu, a strani brendovi su se počistili iz ruskog gulaga, moraće da obnovi krpice i mazalice. A kako će ocvala sojka Zaharova to da postigne? Pa 5. kolona bato, vazda je palila, a Zaharova je dušu dala za preletačicu na zapad. Ionako je viđena za neki međunarodni sud pravde zbog putera na glavi koji je godinama nakupila u Putinovoj službi…

Ostavite komentar

Region

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.