URA: Ne brinu nas najave o pokretanju izglasavanja nepoverenja Vladi 1Foto: GP URA

Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju, poručili su iz Građanskog pokreta URA nakon što je premijer Dritan Abazović danas ranije potpisao Temeljni ugovor sa patrijahom SPC Porfirijem.

“Pozdravljamo potpisivanje Temeljnog ugovora i rešavanje ovog decenijskog pitanja kojem je neosnovano pridat ogroman značaj.  Najave nekih partija koje podržavaju Vladu Crne Gore da će pokrenuti proces njenog izglasavanja ne zabrinjavaju”, napisali su iz GP URA.

Za izglasavanje nepoverenja Vladi, kako navode iz partije, neće imati većinu” kako kažu, “jer verujemo da će se u Skupštini Crne Gore i partije u njoj znati na pravi način odrediti prema odgovornoj i racionalnoj državnoj politici nasuprot netrpeljivosti, neosnovanim tenzijama, problemima i ekstremizmu”.

U našem fokusu nadalje su životne, egzistencijalne teme. Svedočimo izvanrednoj turističkoj sezoni, borimo se za nove investicije i radna mesta, bolju ekonomiju, veće plate i penzije, nove bolnice i puteve… To su teme koje interesuju većinu građana”, objavili su iz GP URA na Tviter-u.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari