Sarajevski jutjuber pokrenuo peticiju za hapšenje Dodika

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vi ste jedina drzava na svetu kojoj stranac, a ne parlament, nameće zakone

  2. Tog čoveka treba izbaciti iz političkih krugova,jer je kriminalac sa vilom na Dedinju,koju mu je poklonio Vučić! Izgubio je poverenje Banjalučana,pa sad i cele Bosne,jer je negativna ličnost za neki politički položaj na Balkanu,pošto prati Vučića i kad ide u WC!

  3. Uvek srbe po glavi sa domacim izdaicama.Mislim da bi trebalo uvesti hapsenje za sve lazi i klevete.

  4. Sramota nista niste naucili, nakon ovog prljavog rata. Zao mi je neduznih koji se bore za opstanak. Tu se vidi da se nista nije promjenilo, poslije komunisma. Samo prestis za stolicu.

  5. Dodik. Milorad je civek koji se bori za opstanak i cast i Srpske države i naroda koji zive u njoj PODRZAVAM TOG PAMETNOG COVEKA Dodika

  6. Ja sam Srbin i ja bih podpisao peticoju za hapšenje velikog Srbina.Samo da si pre pokrenuo peticiju za hapšenje Bakira Izetbegovica

  7. Koliko vidim kako je navalio nato i zapad i zemlje nepravoslavnog naroda. SVI SRBI koji su bili i obični vojnici morace da pevaju pesmu.SPREMTESE SPREMTE..Ali za hag srpski sud.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

23. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.