Tviter objavio rat ruskim botovima

* Objavljivanje identičnih poruka na više naloga ili simultano retvitovanje ili lajkovanje poruka s višestrukih naloga moglo bi da pomogne da izvesne teme stignu na listu glavnih na Tviteru
Inicijativa društvene mreže pod pritiskom zapadnih vlada

Ostavite komentar

 1. E to pod hitno treba uvesti kod nas. Post je dosta vise lazi i podmetanja drugima koji nisu istomisljenici ovih govana na vlast.
  Treba da svaki komentar bude obljavljen sa punim imenom osobe koja ga je pisala i postavila.
  Tako da nebude par njih koji velicaju uspehe vlade dok njihov vodja przi ovu jadnu drzavu.

 2. Slazem se sa prethodnim komentarom osim u delu navodjenja imena.Moramo se zastititi i mi koji ne volimo da se eksponiramo po onoj:imena luda nalaze se svuda,ili imamo retka imena koja prave dodatne probleme i dovode do izivljavanja pravovernih patriota.
  Za nas je problem i sto se sve to angazovanje placa nasim parama,krajnje netransparentno.
  Mislim da niko nikad ne bi glasao da se umesto strucnjaka,bolesne dece ili drugih ugrozenih grupa placaju vojnici partije koji stvaraju laznu sliku o drustvu pa Vulin i slicni ispadne castan i posten.
  Ako nas prave ludima,neka to rade svojim novcem a ne nasim!

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

1. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.