U Bihaću protest zbog migrantske krize

Ostavite komentar

  1. Srbija je hriscanska zemlja sa cak 89% pravoslavaca i katolika pa smo migrantsku krizu resili na najbolji moguci nacin i ako je kroz Srbiju proslo vise od 1.000.000 izbeglica. BiH federacija i ako je vecinski muslimanska ima veliki otpor prema migrantima koji beze od terorizma ISIS mozda zato sto su mudzahedini postali drzavljani BiH fedetacije i sto se bas iz BiH federacije regrutuje najvise boraca ISIS u Evropi, na drugom mestu je R.Kosovo. Zaklanjanje iza neke zelje da se tim ljudima obezbedi neki smestaj je samo zelja da se tzv. civilni sektor ocese o donacije Crvenog Krsta i Polumeseca kao i UNHCER-a.

Ostavite komentar

Svet

Stoltenberg: Podržavamo evroatlanski put Bosne i Hercegovine 10

Stoltenberg: Podržavamo evroatlanski put Bosne i Hercegovine

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg naveo je u pismu ministarki spoljnih poslova BiH Biseri Turković da NATO snažno podržava evroatlanski put Bosne i Hercegovine i da će nastaviti da sarađuje sa BiH i drugim međunarodnim partnerima kako bi se sačuvala stabilnosti i promovisale reforme u toj državi, preneo je danas N1 Sarajevo.

Naslovna strana

13. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.