Više od 8.000 vojnika SAD u pripravnosti, NATO jača snage u istočnoj Evropi

Ostavite komentar

  1. NATO se priprema za avanturu zvanu Treći svetski rat. Oni će stacionirati 8.500 ratnika u Evropu, a oni koji sada zauzimaju ta mesta se spremaju za ratnu zonu. UN su izgubile svoj smisao, jer 1946. niko nije računao da će jedna „sila“ preuzeti ulogu koju je sebi namenila nacistička Nemačka. Div je uzdrman i ekonomski i vojno i moralno i sada pokušava da u cajtnotu nokautira protivnika kako bi na poene dobio meč. Žalostan kraj i SAD i UN i EU. EU je pokazala da je kolonija SAD i NATO, a UN su diskvalifikovane pravom VETA koje velike sile ne uvažavaju. Nadam se samo da će Ukrajina doći sebi i izbeći zlo. Neki su govorili da će Tramp biti poslednji predsednik SAD…

  2. Ovakvo stanje stvari je davno prorečeno. Ljudi su suviše utonuli u nacionalističke snove, svaka država misli da ima neprikosnoveno pravo da odlučuje o sebi, zato i nema dogovora, nema dijaloga ni rešenja problema. Oštro polarizovane strane istočnog i zapadnog bloka su se opet probudile iz decenijskog sna ili bolje reći dremeža. Bunovne i ljute ujedaju sve oko sebe. Ipak uteha je da Bog neće gledati skrštenih ruku svo to zveckanje oružjem i mogućnost da se kao nikada do sad devastira planeta ljudskom intervencijom. U Bibliji piše da će Bog ustati da odbrani remek-delo svojih ruku i da uništi one koji prete da će svojim suludim poduhvatima uništiti ljudski rod i floru i faunu na Zemlji.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

30. i 31. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.