Zaharova:Pridruživanje Finske ili Švedske NATO bi izazvalo „ozbiljnu reakciju“ Moskve

Ostavite komentar

  1. Dakle ove vase price o riziku od NATO-a su ravne bajkama konjic grbonjic i snezna kraljica. Na koji nacin majke ti NATO moze da ugrozi rusiju? Za to treba da se sve clanice saglase, i nemacka, najveci korisnik ruskih resursa. Da nece mozda zemlje natoa da krenu u osvajanje rusije, kao hitler? Mazete oci svetu i prikrivate vase kolonijalne pretenzije i vodite svet u ozbiljne sukobe. Sami dovodite sebe u poziciju da pocinjem da mislim da je jedino resenje rasparcati rusiju na mnogo sitnih zemalja koje bi ravnomerno delile prirodne sirovine. Ovo postaje mucno.

  2. Ako uzmemo u obzir gomilanje NATO baza uz granicu sa Rusijom od Baltika do Crnog mora opkolivsi Rusiju,mozemo zakljuciti da tu ima potencijalnog plana na napad na Rusiju.Zasto SAD nisu dozvolile da se SSSR priblizi njihovoj drzavi sa bazom na Kubi.Vidite to nije moglo,dok opkoljavanje Rusije sa bazama iz svih drzava koje se granice sa Rusijom su po logici NATO pakta ispravni.

  3. Tako je zaharova.. Karte su na stolu. Bolje sprečiti nego lečiti. Udri odma da posle žalila nebi. Poznato je iz oba rata sta vam finci i svedjani misle a ovima sto ih brane nek im bog da ono što oni misle vama

  4. Ni manje ni više, otvorena pretnja.
    Ruski imperijalizam je gori od onog sa zapada, jedino nije dorastao kineskom.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

2. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.