Po poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu. Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani moći će da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije već od ovog meseca.

Nekoliko modela vodećih pametnih telefona su odmah dostupni.

Mi A1 je već dostupan na tržištu. Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija najsavremenijeg dizajna i čistog Android iskustva.

Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile.

Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od 18.499 dinara.

Telefon dolazi sa 5.5-inčnim ekranom, 2GB RAM memorije, dugotrajnom 3080mAh baterijom i odličnom 13Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po ceni od 24.999 dinara za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16Mpx.

Kompanija PC Centar je najavila prodaju kompletnog „ekosistem“ asortimana za prvu polovinu 2018. godine, što će učvrstiti poziciju Xiaomi brenda kao novog lidera na tržištu.