Aleksandar Vučić obišao radove na Savskom trgu

Ostavite komentar


  1. Više puta sam ovde nazivan botom SNS-a, kao i hranjen sendvičima, jer sam za neke stvari govorio da je vlast dobro uradila, ali i zato što sam napadao DS i Đilasa koji to apsoltuno zaslužuju. Međutim, moji komentari nikada nisu botovski, već argumentovani. Naravno, svestan sam da me to napadaju Đilasovi i DS botovi. Pišem ovo, jer ovde imate klasičan primer 3 SNS bota: Sasa, Milan i Ana. Botovski komentari se poznaju po tome što je to prosta ili eventulano proste proširene rečenice, u kojima se hvali Vučić, vlast ili neki njihov potez, gde je obavezno da se napomene da je nešto velelepno, najbolje u istoriji, najbolje u regionu… Ja samo koristim svoj mozak, za razliku od onih koji sebe nazivaju „slobodnomislećim građanima“ i smatram da svako ko to radi, ne gleda stvarni crno-belo, kao što oni rade. Radila je ova vlast i dobre i loše stvari. Smatram da su uradili mnogo bolji posao od DS vlasti, iako sam za DS glasao, a za ove ne, i iako sam od DS očekivao mnogo više, a od ovih očekivao da nas totalno unište. Naravno, to ne znači da mislim da su ovi dobri. Neka bolja vlast bi uradila i mnogo više i sada bi već bili u EU. Samo, treba biti objektivan i reći kako stoje stvari. Kada bi sada, na primer, Lutovac izašao i rekao kako je DS bila katastrofa i da je SNS polazao više, ja bih video da je čovek iskre i da želi nešto da promeni, pa bih razmislio i da mu dam glas. U ovakvoj situaciji, gde nas ubeđuje kako je DS mnogo bolje vladao od SNS i tako pokušava sve da nas pravi budalama, ne bih mu dao glas ni puškom da me teraju.

    1. Pa, ti nisi Jakovljević, ti si neki mnogo veći špijun (bot).
      U tebe je ozbiljno uloženo. Ovi kvazi-umni komentari su ostavili utisak na mene. Mora da ste imali sedmodnevni kurs sa temom “ Žrtvuj tri sitna bota da bi poentirao komentarom“. Ovo je već taktika, kad stignete do strategije možda poverujem.

  2. Nakon rekonstrukcije Savskog trga ovaj deo prestonice će biti još jedna lokacija koju će turisti vrlo rado posećivati.

  3. Novi Trg bice novi simbol Beograda, a napokon se i Srbija oduzuje i Stefanu Nemanji.

  4. S obzirom da su zbog bgh2o iznedrili železničku i autobusku stanicu, ovaj trg će biti tmurno trg bez ljudi pesaka. Promašaj naprednjačka nakaradno pameti.

    1. Apsolutno tačno.Mogu naprednjački botovi i sendvičari da prave žurke – Bal vampira na vodi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.