Bastać: Dosta zastrašivanja

Ostavite komentar


  1. Svi koji zive na Starom gradu znaju koliko je Bastac sa svojim timom uradio za nas starogradjane u poslednjih par godina. Ako treba mi cemo izaci na ulicu sa protestvujemo i da pokazemo koliko podrzavamo napor ovih mladih ljudi da nam bar malo ucine ove staracke dane lepsim.

  2. Bastać prvo neka dostavi na kojim je sve funkcijama bio kad je imao 9 godina i koliko je para trošio na krede i sunđere, kad je bio zamenik predsednika odeljenske zajednice i dežurni redar.
    Ajde bre naprednjaci koga vi zajebavate, otimate sve prihode opštini i pričate neke nebuloze. Mnogo vas boli što niste uzeli Stari grad, pa ste im oteli poslovni prostor i ukrali ceo budžet koji je bio namenjen za obnavljanje zgrada, što se samo na Starom gradu radilo zahvaljujući Bastaću.

  3. Divim se ovom mladom čoveku i svim mladim ljudima koji sa njima rade a trpe konstantne pritiske i probleme. Stari grad je oduvek bio demokratski i pripada Starograđanima i ma koliko pokušavali da otmu i to, maltene poslednje uporište, lepih i pravih vrednosti, neće uspeti. Samo napred, Marko, nema predaje! Starograđani su uz tebe i Čuvate Starog grada!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.