Bastać: Probijen još jedan rok za rekonstrukciju Ulice Džordža Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Druže Marko rok je probijen ne zbog čudaka Vesić Gorana već zbog loše nakaradne politike zapošljavanja a struka se zaobilazi. Slično se i kod tebe i Djilasa dešavalo i nije Bulevar uradio Djilasa već stručnjaci koji su danas sklonjeni od strane Sandre Pantelić. Zato Marko da poštujem stručnjake i pamet u glavu i ti i Djilas. Suri.

  2. Da li neko zna koliko je drveća posađeno od obećanih milion?

  3. Radovi na rekonstrukciji ulica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Dušanove započeti su sredinom maja 2019. i trebalo je da se završe do kraja godine. Do danas nije završena Džordža Vašingtona (nekakav trg na uglu sa Palmotićevom i Dalnatinskom) i od Bulevara Despota Stefana ka Francuskoj. Po mojoj proceni Džordža Vašingtona neće biti završena do septembra. A Dušanova do leta 2021. Znači, dve godine bez tramvajskog prevoza uz sporadičan autobuski.
    Ako neko želu da sazna šta je APSOLUTNO NESPOSOBNA VLAST treba da privede u Beogradu nedelju dana.
    Toliko.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.