Beogradski karneval brodova danas od 18.00 do 22.30 na Sava promenadi 1Karneval brodova, arhiva Foto: Belgrade Waterfront

Beogradski karneval brodova biće održan danas od 18.00 do 22.30 na Sava promenadi, na delu reke Save od Savskog mosta do Gazele, pod sloganom „Budi kao reka“, najavili su organizatori.

Muzički nastupi, koncerti za decu, edukativne i zabavne radionice i profesionalni animatori i ove godine biće deo programa Karnevala brodova kojim se simbolično skreće pažnja na beogradske reke i obale.

Program počinje u 18.00 defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele Crkve, animatora Komičnog teatra i koncertom dečijeg hora „Čarolija“, dok centralni deo dogadjaja, svečana povorka dekorisanih plovila, kreće u 18.30 uzvodno od Brankovog mosta do kraja Sava promenade.

Sva plovila učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Nakon svečane povorke, u 20.00 počinje koncert grupe „Belgrade Groovz“, dok će od 21.00 nastupiti grupa „Texas Flood“.

Deo manifestacija je i EKO bazar na kojem će posetioci moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade.

Beogradski karneval brodova biće održan 17. put, a manifestaciju je priredila Turistička organizacija Beograda uz podršku Skupštine grada Beograda i u saradnji sa Belgrade Waterfront.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari