Počeo 36. Beogradski maraton: Kuda će se kretati trase?

Ostavite komentar


  1. Bruka kakvo izivljavanje na nama sa NB. Bukvalno ne mozes da mrdnes. A kome treba lekar, veterinar, zubar, ko radi, kome deca imaju vanskolsku aktivnost, ko ide na groblje, u crkvu, sta god, taj nek se slika, jer trasa mora bas tako da ide da okruzi blokove da nemas bas nikakvu alternativu.

  2. Imaš alternativu ,kako nemaš? Sedi kući taj dan i kukaj.U tome si ipak najbolji.A i ovi sa groblja, neće nigde da pobegnu.

  3. Mogla bi trasa da ide kroz Beograd na vodi, a ne kroz blokove. Nesposobna policija ne zna da drugu stranu ulice Jurija Gagarina pretvori u dvosmernu, nego je ostavi u jednom smeru. Ista greška godinama se pravi. Isto se dešava i sa Vojvođanskom ulicom.

  4. Maraton bi trebao da bude najradosnija sportska manifestacija, ali s obzirom kakvo ludilo se desava sa saobracajem mnogi mu se ne raduju , nikakva ispravna organizacija ne postoji

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.