Blokada puta zbog rušenja pekare na Konjarniku, ima povređenih

Ostavite komentar

  1. Gradjevinska mafija u ulici Živka Davidovića je u ekspanziji. Munjevito se širi i ugrozava imovinu starosedelaca i živote ljudi! Dobili su vetar u šuplje glave najavama novih zakona. Ulica nema infrastrukturu a pojedine već useljene zgrade sa velikim brojem stanova ni priključak za kanalizaciju zato sto delovi ulice nemaju kanalizaciju!!!!!

  2. Kako god bilo, ne isterujte vaš gnev nad običnim narodom, na vlasti će ostati oni koji su i sada. Ulica nije rešenje.Ulicom samo sebe srozavate.

  3. Posle rucka slusala sa onog coveka srusili mu pekaru i stan iznad pekare ,,jadan covek cela srbija zna bas sa se cula sa koleginicama ,,ceo gor milanovac prica i cacak.

Ostavite komentar

Beograd

Završen konkurs za upis u beogradske vrtiće 7

Završen konkurs za upis u beogradske vrtiće

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak izjavio je danas da je na konkurs za upis u beogradske vrtiće stiglo 21.909 zahteva roditelja i staratelja, što je za oko 3.000 manje nego prošle godine. 

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.