Brza popravka kamenih kocki ispred Hrama pred doček Putina (VIDEO)

Umesto polomljenih ploča - "zakrpe" od asfalta

Ostavite komentar


  1. Bas cool mozaik izgleda kao neka animacija one poznate igrice TETRIS 🙂

  2. Bedno, jadno, mnogo smo jadna drzava….Ali, bas onako bedna, da ne moze biti bednija

  3. U drzavnim preduzećima su se pravili i spiskovi ko ce ici na doček Putina,sa naglaskom da bi bilo poželjno da svi idu!!?

  4. Problem sa kamenim pločama kojima je popločan plato kod Hrama Svetog Save je isti kao i u Knez Mihailovoj ulici. Naime, i u jednom i u drugom slučaju kamene ploče su postavljene direktno na noseći tampon sloj koji pod uticajem atmosferskih padavina gubi svoju noseću funkciju, pa dolazi do denivelacije kamenih ploča i njihovog pomeranja. Jednom rečju, i u jednom i u drugom slučaju kamene ploče su položene protivno zahtevima struke, koji su kako sledi. Na noseći tampon sloj koji se poravna i obradi vibracionim valjcima se nanese 12-15 cm. suvog betona koji se poravna i obradi lakim valjcina. Sledećeg dana se na beton položi sloj granulata 2-4 mm. i debljine 3-4 cm. na koji se zatim postave kamene ploče. Površine popločane kamenim pločama moraju imati poprečni pad od 0,5% radi odvođenja atmosferskih padavina.

    1. Nema se sta drugo dodati na ovo sem jedna stvar.Ploce su postavljene za vreme vladavine zute mafije.

      1. Normalno, zato su i trajale sve ove godine.
        Za vreme trenutne vlasti su se ploce u Knez Mihailovoj menjale bar dvaput.

  5. Gradjani koji žive u centru, svakodnevno mogu da vide nebrigu gradskih vlasti o Knez Mihajlovoj ulici. Isto je i sa ovom ulicom u kojoj su ploče podlokale da ljudi vratove lome i sapliću se o kocke koje svaka deseta nije na svom mestu. Ulica je u nikada gorem stanju a Vesić i njegova družina ne zaslužuju poverenje gradjana

  6. Iskreno se nadam,da Vladimir Vladimirovic,nece suditi o srbskom narodu,prema onima koji ga docekaju,i prema bedi koju bude video.A nas vodja nije nasao za shodno,da popravi svu tu nasu sramotu,pa nije stigao ni plato ispred hrama Sv.Save da uljudi.Toliko o tome koliki je vernik. A za novogod.rasvetu,moze siroko,do Jerusalima i nazad.

    1. Dete drago, mani se ti Vladimira Vladimiroviča, nego uzmi lepo u ruke srpski pravopis pa nauči jednačenje po zvučnosti.

  7. Jasno je o cemu se ovde radi. Ovo je sabotaza od strane „zutih“!
    Postavili su ploce ispred hrama i u Knez Mihailovoj jos pre vise od pola decenije o one su nasle BAS SAD da popucaju! Bas sad kada dolazi Putin. Jsasno je ko se krije iza ovog gnusnog cina – „zuti“ na celu sa Vesicem!

  8. prosetajte Knez Mihailovom prema Kalemegdanu kako su ploce se podigle gde je toliko opasno pogotovo za jlude sa slabijim vidom sramota

  9. Плоче су урађене јако лоше, а и свако мало се у порту Храма довозе штандови и бине, улазе камиони који их преносе, паркирају се аутомобили. Никакве бриге и поштовања према том месту ту нема.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.