Bus-plus kartice se produžavaju automatski

Penzioneri i nezaposlena lica više neće morati da donose papirne potvrde i uverenja prilikom vađenja ili produžavanja kartica za prevoz, dovoljno je da jednom dođu sa ličnom kartom

Ostavite komentar


  1. Spremaju se za novu pljacku penzionera. Ovaj put, za razliku od otinacine oenzija hoce da ih polako kuvaju, prvo, kao oslibadjaju ih obaveze da svakog meseca validiraju karticu, a u stvari su to do sada radili hednom godisnje, oosle ce im podici pretplatu u nekokiko navrata i isuditi ih da zbog nemogucnosti da pkate, konjusu pi deo dan u svojim stanovima. Posle ce opet izdeliti oenzionere na one bogate i one siromasne. I potom ponovna pljacka onih bogatih, jer je AV zlatno doba ostalo bez kinte. Ponovo rasorodaju penzionerska dobra, a ba ceoo PIO doveli su fizioterapeuta kome he to, kao i AV orvi posao. Taj ima samo da prede i da sisa penzionere. AV bosanski pljacjasku kartel razheda Srbiju,

    1. Sve tačno osim što ti se prividja neki bosanski kartel,tvom komšiji crnogorski,mom kumu kosovski, a meni valjevski. Srpska posla da je uvek neko drugi kriv za vlastitu nesposobnost.

  2. Ja kao penzioner produzim kartu svake trece godine. Neznam o kojim potvrdama pricaju, a pogotovo o ustedi of 2.000.000.- evra. Doduse ustede penzionerima of 660.000 sati je nemerljiva. 660.000 sati ce penzioneri imati vise da posvete sebi, sto je svakako nemerljivo. Neznam samo kako im nine Palo napame kada vec toliko brinu o meni da nisu doneli odluku da bus plus donosi penzionerima na kucnu adresu kartice. Ovo ovako he samo zamajavanje ili srpski receno podjebavanje.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.