Deo Novog Beograda i Zemuna bez grejanja zbog kvara na toplovodu

Ostavite komentar


  1. Evo grejanje upravo nestalo…. Toliko je potrajalo. Pozdrav sa Novog Beograda.

  2. Najlaganije saopstenje da ce grejanje biti pusteno “najkasnije do srede ujutru”, 24h bez grejanja dok je minus napolju. Bravo drzavo

  3. Nadam se da neko od moćnika iz Beograd Elektrana živi u nekom od pomenutih blokova…i da i on oseti „toplinu doma “ kao što je mi osećamo već drugi put…zbog njihovog revnosnog odrzavanja toplovoda…sramota velika i nedopustivo je šta doživljavamo na ovim temperaturama…

  4. Grejanje nije bilo nikad tako loše. Greju do podneva, onda se skoro ohlade radjatori do otprilike 18h,kada opet malo zagreju da bi prestali pre 22h,tako da su u deset uveče, već hladni radijatori. Smrzavamo se za velike pare. Kakva država tj. vladt takvo i grejanje.

  5. Ovo nije prvi put ove grejne sezone! Hoćete li umanjiti račune ili nam platiti račun za struju?

  6. Kad u Beogradu nestane struje ili grejanja, odmah svi znaju. Kad se to desi u nekom drugom mestu, evo u Obrenovcu, danima se ćuti i ne bi se ni saznalo da problem nije katastrofalan.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.