Dostava voća i povrća na kućnu adresu

Ostavite komentar


  1. A ZASTO ne mogu da prodaju na pijacama? Da bi se i tako problematicno snabdevanje jos vise otezalo, da bi super-marketi bogato zaradili, a oni unistili. Pa ko od njih ima para i kola da moze da po gradu razvozi svoju robu? Sramota sta nam rade, a mi kao ovce CUTIMO!

  2. Dobro je da nisu vojsku izveli na pijace, dok komunalci besposleni, rade iz automobila…!!
    Bas pokazuju sopstveni QI kroz raznorazne blentave ideje, a nisu u stanju da sprovedu ni obicne higijenske mere…!! Em mlate slamu , em to neko drugi ,debelo plati…??

  3. Već ste onu prelepu Palilusku pijacu pretvorili u nakazni shopping mall.
    Zatvorite ovo malo preostalih pijaca,pretvorite poljoprivrednike u dostavljače „po kućama“, neka Corona bude dobar razlog za sve što ste naumili.

  4. a pricate da je mabalaza zarazena i da je treba dezinfikovati? znaci hrana sa pijace je zaraazena takodje?

  5. To je bolje rešenje nego kupovati u supermarketu, što je rizično. Nedeljom rano se stvara ogroman, dugačak red penzionera pred tim objektima, što uvećava mogućnost zaraze. S druge strane štetočine trgovci koriste situaciju za zaradu. Tako u Alonsu (G. Jovanova ulica) prodaju takozvani oprani krompir, naravno po uvećanoj ceni, koji je skroz blatnjav i star. Pametnije je naručiti robu sa pijace, a supermarkete koji su pod zaštitom vlasti bataliti..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.