DSS: Ambrozija se širi, građani se guše, a stručnjaci beže iz Srbije

Ostavite komentar


  1. DSS ni zbog ambrozije nece odbiti izlazak na izbore. Mozda u novoj vladi dobiju radna mesta iz buzeta za svoje partizane recimo u centralnom komitetu komesarijata komunisticke partije srbije za borbu protiv ambrozije u gulagu Srbija, ko zna.

  2. Ljudi opasuljite se.. biljaka je uvek bilo i biće onih koje nam smetaju ali ne možemo sad sve eliminisati iz okruženja. Imunitet je stvar svakog pojedinca a ne političkih partija i gradskog zelenila. Jačanjem imuniteta smanjuje se alergija i kada bi se više bavili sobom i svojim zdravljem a manje politikom i tračevima bilo bi mnogo lakše. Prema tome, počnite na vreme sa suplementacijom Omega 3, kurkuma, Reiši gljive sve to i još mnogo toga može da pomogne u stimulaciji imuniteta. Samo se treba malo sa time pozabaviti i malo više informisati.

    1. Godinama muku mucim sa alergijom, sta sve nisam probala, sve sto cujem. E jedino nisam probala reisi gljive. Moracu i sa njima da pokusam.

    2. bravo dr24 … dleimicno se slazem sa delom u kome se ne vodi racuna o psihofizickom stanju organizma .. ipak smatram da i ne treba muciti organizam necim sto ne mora da radi . .odnosno .. ako se moze umanjiti dejstvo ambrozije i povrsine koje su zahvacene ovim korovom to treba uraditi .. iz mnogo razloga .. jer nije zapad lud kada ima sistemsku politiku u pogledu borbe protiv ovog korova .. oni ne trose novce ako ne moraju sto bi trebalo da sugerise da je ta biljka ipak dovoljno stetna da mora da se vodi borba protiv nje …

    3. Kakav crni dr! Ima veze sa vlascu i te kako, od 2012. se gusim od alergije, kakva koincidencija, a pre toga nikad?! Tada sam primetila da ne sisaju korov i travu, zapusile su mi se usi, jedva se zalecih nekako. Isla sam na ispitivanja, od tada sam stalno na lekovima. Da uzmem omega 3 protiv alergije na ambroziju? Ma ajte molim vas. Ako ste kojim slucajem zaista dr, pojma sa zivotom nemate.

  3. Od lekova mi nista nije pomoglo, nema sta nisam pila, pa sam presla na alternativu. I mogu vam reci da ne pamtim kad sam ova disala u ovo doba godine poslednji put. Nabavila mi sestra gljivu Reishi pro100, narucila preko neta, i izgleda da pomaze, inace nisam mogla da disem

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.