Evakuisan Ada mol zbog poplave

Ostavite komentar


  1. Arh.Bakić ili bilo koji drugi građevinski inženjer ili arhitekta bi stručno mogao i u kratkim crtama a sigurno i naširoko da pojasni zašto trž.centru tu nije mesto.Saobraćajni kolaps je tu godinama, to bi bilo pod 1 i nama laicima je jasno, ali “ stručnjaci “ umesto da rasterete Adu oni tržni centar izgradiše,dakle pojačavaju saobraćaj.O tome da iz grada može da se uđe u centar tek odozgo pored Crkve da ne spominjem. Dalje satima može da se nabraja zašto mu tu nije mesto, onolike livade ka Obrenovcu i na 500m od Ade.Ne, nekom je zinula gu…da napravi tu jer ima kombinaciju.Toliko bahatosti nije viđeno od turske okupacije Beograda.Onaj koji je potpisao građ.dozvolu i pre svega upotrebnu da je ovo normalna država sutra bi bio u 29 novembra ulici u Mup-u.Radikalni mulj, nema dalje.A o kvalitetu građ. radova i Ada mall i Promenade trž.centra u N.Sadu ne vredi pričati, samo ćorav da si pa da ne vidiš fušeraj.Samo molim boga da niko ne strada.

    1. Sve podrzavam. Samo mala ispravka: Ada Mol jos nije dobio UPOTREBNU DOZVOLU! Iako se spolja ne vidi, unutar zidova jos se radi. Ne daj Boze da nesto krene po zlu, ko ce odgovarati?

      1. Pa zar nije protivzakonito pustiti u rad tržni centar koji nema upotrebnu dozvolu? Da li postoji neka nadležna inspekcija koja je morala reagovati po službenoj dužnosti ili treba inspektore neko da uzme za ruku i dovede na „mesto zločina“?

        1. Nije protivzakonito jer kod nas je zazivela filozofija da sve sto donosi profit nije protivzakonito. Tako i Pink moze da emituje sta god zeli, vazno je da placa porez

        2. U državi, koju je pod svoje preuzela mafija, sve nelegalne i bahate radnje su očekivane (čak se podrazumevaju) i uobičajene. Kada predsednik države (nažalost još uvek je na toj funkciji), od prvog dana svog mandata, krši sve ustavne norme i pritom javno štiti kriminalce i moguće ubice, kada otac ministra policije koristi sinovljev uticaj i moć radi ličnog bogaćenja … Predugačak bi bio spisak kriminalnog delovanja vlastodržaca, te shodno tome nerazumno je očekivati da oni štite zakon po bilo kom osnovu …

      2. Ni Promenada nema upotrebnu dozvolu zbog odvođenja podzemnih voda i ko zna još čega, a vatrogasna ekipa stalno dežura. Već je bio jedan požar.

      3. Ni Promenada u NS nema upotrebnu.

        Gorela (dimila) nedavno bioskopska sala, sva sreća da je sve proteklo bez žrtava.

  2. Tako to biva kada se zida ispod nivoa reke, koja je udaljena manje od 100 metara. Kada se samo setim koliku su rupcagu tu iskopali… urbanisticko ludilo i terorizam.

  3. Posle 30 godina zombi ratne ideologije koja je sve standarde, struke, institucije pretvorila u zombi mediji letnji pljusak vidite kao nevreme i potop…ama čekajte ljudi šta će biti kada NAIĆE PRAVO NEVREME?

  4. Da li znate da u Bačkoj ima dva mesta koja su skoro spojena i zovu se Ada i Mol. 🙂

  5. Tako je to kada je važno preseći traku,graditi gondolu,praviti jarbol,praviti fontane,popločavati popločano,paliti rasvetu od novembra do marta,a daviti se u poplavama jer kanalizacija nije osposobljena da primi vodu?Zanimljivo da je Sava daleko par stotina metara od Ada mola,ili Dunav od Big šopinga na Karaburmi, a da su tu jezera,o ostalim delovima Beograda da ne pričamo(ako ova moderna i skupa zdanja nisu obezbeđena)?

  6. SVE OVO SE DESAVA U BEOGRADU ZATO STO BEOGRAD NIJE ARISTOKRATSKI GRAD.PRAVE BEOGRADJANE SU UNISTILI OD 1941 DO 1945 GD. I DOVELI SA LJUDE SA BRDA KRSA KAMENA ITD. I ONI SADA ROVARE PO BEOGRADU.SVE ZAHVALJUCI NAPREDNOM PA SADA PROPALOM KOMUNIZMU.

    1. Ako vec zelite da kazete da su komunisti pobili ili oterali stare beogradjane, onda to nije bilo u periodu 1941. do oktobra 1944., tada su jedino mogli da stradaju od nacista i kolaboracionista. Sigurno ih nisu ubijali i proterivali Prle i Tihi. Prica 100 za jednog jeste tacna ali nije imala primenu u BG, posto su aktivnosti beogradskih komunista bile gotavo nikakve.

    2. Комунизам није никада и нигде био напредан, па ни овде. Једна злочиначка идеологија и пракса на корист бахатих револуционара и примитиваца. Бројне земље и народе је уништила, а Србију толико да је питање да ли ће се икада више вратити у нормалу.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.