Filip Vukša: Institucije nam se rugaju svojim neradom

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd obeležila 10 godina delovanja najpoznatijeg beogradskog aktiviste

Ostavite komentar


  1. Filipe, pozlatio ti se trud, zalaganje i posvećenost kojom obavljaš to čega si se prihvatio. Nije lako, ali kako ona stvar kaže – Loving You (Belgrade) Is A Dirty Job (But Somebody““s Gotta Do It).

  2. Ha, ha, citiram: ““““Uprava ovog grada treba da shvati da je ona tu pre svega zbog građana, a ne zbog završavanja internih poslovi, bogaćenja, prodaje nekih od najboljih delova našeg grada zarad ličnih interesa!““““.
    Dečko, kad si se već slikao ispred zgrade, uđi unutra I pokušaj da upoznaš mog Sekretara, ovo je za njega potpuno nerazumljivo, treba mu prevodilac…

  3. Bravo, recimo meni nedostaje u ovom članku podatak, ko je vodio, ili ko je bio prisutan na sastanku gde mu je rečeno da više ne šalje prijave?

  4. Institucije! Ako nismo sposobni da "institucionalno" uredimo život u ulazu zgrade u kojoj živimo, pa to sada prepuštamo profesionalnim upravnicima, ne znam koliko je uopšte našoj tradiciji i kulturu ta kategorija uopšte bliska i svojstvena, a konačno i potrebna, jer sve funkcioniše na volšeban način i, utisak mi je, veoma dobro koordinirano. Kako, ja zaista ne znam.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.