(FOTO) Sprejevima išarani zidovi unutar nekadašnje glavne železničke stanice u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Za jedno 5 godina , i odatle ce da isteraju „zmije, pacove i narkomane“ i eto novih kvadrata za ugradnju. Car Vučić će da izaminuje.

  2. A zašto država kuka i plače, a ima svu vlast i silu , koja može ovo iživljavanje da spreči i kazni .
    Jedino, ako to nekome ide u korist, to je druga stvar.

  3. Eto šta sumanuti ljudi mogu da naprave samo da bi ušli u istoriju.Ukinuti glavnu stanicu je zločin.Vidite koja se sredstva državnih para ulažu u Prokop da bi stranci mogli da grade BG na vodi.Prokop nikad neće biti funkcionalna stanica jer je sputna a to se ne može ničim nadoknaditi.On nema ni ul Balkansku ni Nemanjinu ni Zeleni Venac.

  4. Sacekajte jos malo, uklonice oni to „ruglo“ i izgradice nove stambene jedinice, bas kao u Sava maloj. Sve po oprobanom receptu..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.