Grad Beograd organizuje pomoć izbeglicama kroz nabavku građevinskog materijala 1Foto: legalizacija.građevinarstvo.rs (Ilustracija)

Grad Beograd raspisao je javni poziv za izbor korisnika pomoći za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala, saopštio je danas Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

U saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije grad Beograd realizuje dodelu najmanje 10 paketa građevinskog materijala za izbeglice koje imaju prijavljeno prebivalište – boravište na teritoriji Beograda, uključujući članove njihovog domaćinstva najmanje godinu dana pre objavljivanja poziva, i koje nemaju rešeno stambeno pitanje.

Pomoć je bespovratna i odobrava se u građevinskom materijalu neophodnom za poboljšanje osnovnih uslova stanovanja, pri čemu maksimalna vrednost jednog paketa iznosi do 600.000 dinara, a minimalna 200.000 dinara

Rok za prijavu na javni poziv je 16. jun 2021. godine, a sve informacije u vezi javnog poziva se mogu dobiti na telefone 3344-625 i 3309-750.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari