Grad preuzeo SRPC Milan Gale Muškatirović na Dorćolu

Ostavite komentar


    1. čekaj, pričaju da je preduzeće u debelom minusu, a onda oni dođu i snize cenu karte ( smanje prihod ) , i povećaju plate ( povećaju rashod )… gde je tu logika ?

      1. Logika je u zapošljavanju aktivnih sendvičara. Onda se ne gleda na gubitke, važno je da zaslužni ljudi dobiju lak posao za vreme kojeg pišu hvalnice za prvorođenog.

    2. Znači ko što reče momak koga su cenzurisali, krađa Vesica i napredne bagre.

      1. Sns otima sve sto stigne… Nema zivota u Srbiji … Razmere njihove pljacke cemo dugo osecati posle njih… a oni ce predati vlast tek kad budu sigurni da ovi posle njih nece goniti nikog…

  1. A bilo mi je smešno kada je onom mladom momku oduzeta reč da govori o tome. Sada više ne. Samo gorčina osta. Šire se kao kuga evropom

    1. Blago vama živećete 100 godina. Šta kažete komunistička otimačina. A ja nesretnica mislila da su komunisti to izgradili? Sve je ovo počelo 24.9.1987. godine dolaskom vojvode Slobodana Miloševića na čelo SK Srbije.

      1. Komunisti izgradili a? Ali na pionirskim radnim akcijama. Vrednice jedne. Da ne doživim 100tku, kao i mnogi pored mene, pobrinule su se upravo jagnjeće brigade.
        Ne radi se o tome ko je šta izgradio, neće to u grob odneti, već što su stalno u otimačini onoga što nije trenutno u njihovoj vlasti. Drugačije i ne znaju, nisu naučeni. Kao posleratni harač. Isti slučaj kao i niški aerodrom, a da je samo to primer. Samo se ti teši da je naše prokletstvo počelo ’87me godine.

  2. Bazeni na Novom Beogradu, SC 11.april,nemaju ovih problema…?? Dele karte sezonske,biju ko nece…??

    1. Kad ste vi i gde videli logiku u njihovim postupcima?samo otimaj.samo bahato.to je pravilo.

    2. Za jednog dipl agronoma kako se vec predstavljas, pises veoma nepovezano. Bazeni na NBG nemaju tih problema iako su hteli da predstave da je tako. A drugo sta bi sa „prosirenjem“ nadleznosti na opstine a danas im se otima ono sto je njihovo? Znamo svi da je to zbog toga sto vlast tamo nije vodjina ekipa iz sns-a!Sutra ce pod nekim izgovorom da pokusaju da otmu i Aci Sapicu 11 April pod nekim drugim izgovorom. Ali neka on bar ne sedi sa najvecim lopovima i neznalicama u istoriji Srbije za istim stolom i ne jede sendvice sa njima dok „pregovaraju“ a ustvari zele da dele vlast svi zajedno!Gradjani NBG ce uvek podrzati Acu Sapica jer oduvek je radio u interesu nas gradjana!Novi Beograd nikada lopine iz sns-a nece osvojiti kao ni ovi iz „opozicije“ koji zajedno sa njima jedu sendvice!Aca Sapic svima nudi saradnju ali da se radi u korist gradjana bez obzira kojoj stranci pripada.

      1. Pa malo kasni sa borbom protiv ambrozije,a Vi drobite,sto opsirnije i amaliticki,radi gradjana…

      2. Sapic je opozicionar kao sto sam ja kraljica od Sabe. Sa sumnjivim doktoratom upravlja najbogatijom opstinom u Srbiji, a vlast ga ne dira. Svima ostalima, cak i ako su mesna zajednica, lome kicmu. Sfa mislite zasto?

      3. Nece niko dirati vaseg Sapica jer je on njihov igrac.Samo vi podrzavajte njega AV to voli.

  3. Ta ista „drzava“ je u slucaju Banjice smanjila plate radnicima, povecala cene za ulaz na bazen, dozvolila VK i RK da duguju nenormalne pare dok u isto vreme stiska male korisnike.
    Uzgred, koliko porodica Djokovic duguje SC M.G.Muskatirovic?

    1. Ali će zato Duče & Comp. “ stvoriti uslove za nova ulaganja i modernizaciju bazena i sportskog objekta“, i to za jedan od najbolje sređenih bazena u Gradu (rekonstruisan u vreme “žutih lopova“). Zašto se ne prihvate bazena na Banjici koji se bukvalno raspadaju, nema svlačionica nego kao u ruskim kolhozima javno presvlačenje, krovna konstrukcija zatvorenog bazena je trula i preti da se sruši, tuševi su kao u Aušvicu (samo još da krenu sa gasom).

    2. Pa zbog Djokovica su i oteli SC. MGM. Oni godinama ne placaju „kiriju“, duguju za sve „komunalije“, ali im ovo treba sad dati za dzabe. Ceo Statut Skupstine grada je i promenjen zbog ovoga.

  4. Pljačkaš i vučićev sluga vesić- Završiće na robiji, kao i vučić.
    Samo polako. Nikome nije gorelo doveka, pa neće ni njima.

  5. Mozda ubrzo na volseban nacin Djokovic postane i vlasnik svega toga? Ipak bratanac ima para da pokrije sve njihove zelje

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.