Građani protiv ilegalne gradnje: Vozi svoj šleper negde drugde

Stanari naselja Stjepan Filipović zabrinuti za svoju bezbednost

Ostavite komentar


  1. Svaka čast.Marko se dobro ovajdio a Folić takođe..Lako je biti uspešan kad Gradiš gde god poželiš i veže se na postojeću već preopterecenu infrastrukturu..Kriminal u urbanizmu je vrhunac bezobrazluka ove vlasti koja uglavnom sve finansira našim parama pustošeći naša javna preduzeca

  2. Evo kako oni to rade. Prvo zelenu povrsinu pretvore u gradjevinsko zemljiste. A onda dodju na genijalni plan da tu povrsinu pretvore u gradjevinsko podrucje. I ne samo tu parcelu vec parcelu na kojoj se nalazi celo naselje. A onda se ustupa ta parcela (2855/108) privatnom investitoru , i gle cuda to je bas privatni investitor koji treba da završi zgradu na stanici Prokop. A on ce na zelenoj povrsini izgraditi dva solitera . Uzgred na pomenutoj zelenoj povrsini ima oko 70 stabala, nesto starijih od samog naselja.

  3. Ulica Stjepana Filipovica pocinje tek od broja 28. Kuce sa brojevima koji nedostaju su 70ih otklizale u rupu. Investitor bi sa gradnjom ova dva monstruma verovatno uspeo da dovrsi posao i ostatak naselja gurne u provaliju. DA zavrsetku stanice, NE ugrozavanju zivota gradjana.

  4. koji grad je u pitanju? dosao bih da se pridruzim stanarim ali ne pise koji je grad u pitanju.

  5. Tako je! Bravo! Dosta više ilegalnoj gradnji koju sprovodi država! Sve izmuljaju da ispadne da je legalno a zgrade se urušavaju.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.