Građani u znak protesta sadili drveće

Ostavite komentar


  1. Ima u Milanu velika pešačka zona oko katedrale Duomo, ali oko zone ima tri metro stanice, a stanica koja se zove Duomo je čvorište za više linija ih raznih delova grada.
    U Gracu kroz zonu idu dve ili tri tramvajske linije.

  2. „Ne možemo pričati o pešačkoj zoni, a da prethodno nemamo izgrađen metro“. Ma ne, treba prvo kosmodrom da vam izgrade pa onda da vas zamole da li biste mozda svoje cenjene automobile pomerili 50 metara od ulaza zgrade.

    1. Gospodine, ne znam gde vi živite, u kom delu Beograda, ili van, ali sigurno je da se kola kod vas parkiraju mnogo bliže kući, nego u centru Beograda. A da ne kažem da u dane vikenda većinu mesta koje bismo koristili mi stanari zauzimaju gosti, kako bi bili što bliže knez Mihajlovoj, Rajićevoj, zoološkom vrtu, Sabornoj crkvi…i pri tome vrlo često parkirani nepropisno.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.