Gradski arhitekta Beograda obustavio izmeštanje trolejbuskih linija zbog nezadovoljstva građana

Ostavite komentar


  1. Ima li ista cega se mali sivi pac.. ovaj Vesic uhvati, a da zaista bude u interesu gradjana. Da li covek ne zna, da li je lud, da li se sveti Beogradu ili beogradjanima, da li ga je otac tukao, a drugovi u skoli zaditkivali? Covek bre nije pri sebi.

  2. Revolucija ce poceti od Beograda..i rasirice se…Ovo je kraj .. Jurnjava po ulicama je realnost..Inat Vesica koji glumi ludilo ko i njegov Sultan AV koji ne mora da glumi …jer ima dijagnozu…LJUDI OVO SE BLIZI KRAJU

Ostavite komentar


Beograd

gradski prevoz u beogradu, tramvaj

Izmene na linijama tramvaja od 25. do 27. maja

Od subote, 25. maja, od 1 sat do 27. maja, do 3.30, prilikom pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, biće promenjen rad tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.