Grb Srbije – novi ukras na autoputu kroz Beograd

Ostavite komentar


    1. lazno predstavljanje da su oni stvarne patriote a drugi, koji ne misle kao oni, su izdajnici, a usutini oni su izdajnici!

      1. A ti nisi, svojim botovskim razmisljanjem.. I jos nesto, Danas ce preziveti, a za Srbiju pod ovima sto trose sakom i kapom, ne zna se!!

  1. sada sigurno stize metro, pa koridori 10 i 11, pa 4 milijarde investicija od Arapa, brzi vozovi, ulazak u EU. Jedino ce grb malo da strara kad bude jaca kisa, malo blata i klinci pregaze biciklima i trotinetima….

  2. Neverovatno kako se ova gradska vlast iživljava i glupira. Dosta više srbovanja, preteraste!

  3. Dok nas bezobrazno lažu i podkradaju vlastodršci bi da pokažu budalama koliko vole Srbiju. Niže neljudski od toga nije ni moguće prikazati, čak ni glupima.

  4. Smesni su oni koji ne vole da gledaju nesto sto je lepo, ovako nesto u Pekingu je na svakom koraku a postavlja se da bi gradjani uzivali u lepom jer ima mnogo ruznih stvari ali retko ima lepih pa i ako na to malo lepih ovako ruznih komentara treba pozvati psihologa da prokomnetarise komentare , da bi svi bili zadovoljni u procenjivanju komentara pozvati apsolutno nezavisnog psihologa ako takvih ima a ima sigurna sam mada ima i onih drugih. Neka nezavisni psiholog prokomentarise zasto neki ljudi u Srbiji se gade na sve sto je lepo ?.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.