Javno preduzeće plaćalo tablet računare 32.000 evra po komadu

Sindikat Sloga dobio na sudu Marka Popadića, direktora Gradske čistoće

Ostavite komentar


  1. Nemaju mere…. To je najveci problem. Kao sto rece Velja, onako narodski – da kraduckate, pa da vas razumem. Ali mnogo kradete.
    Najskuplji tablet na trzisu:
    Microsoft Surface Laptop Studio – $2,632

  2. Pa naravno da g.Djilas ne zna na sta se troše pare za održavanje kada za njegove vlasti nista nije ni održavano!

  3. Ne dele samo otkaze da bi ih zapčašili…danas službenici Republike Srbije Ubijaju Slepe starice pred novu godinu da lakše prodaje!!?? Pokriva sve to Aleksandar Veliki!

  4. Svi celnici sindikata su prodane duse. Bore se za svoje licne interese, kao sto je to radio Dzimi Hofa, u Americi.

  5. Ako ti tableti samostalno skupljaju smece dva puta dnevno u celoj Srbiji, onda dobro, isplatice se za narednih 20 god.
    Zato ovaj moj od 350 evra nece nista sam, sve moram ja da ga natipkam!

  6. С ко ће да хапси? Вулинова милиција ..чисто сумњам ..ако му АВ каже хоће и иначе нема ништа од тога ..

  7. Verujem da kradu na sve strane. Ali i vas takst je pun kontradiktornosti. Koje verujem nisu tipografske omaske. Posebno naslov.

  8. Ovakve price se desavaju skoro svaki dan u skoro svakom gradu. Bilo bi zgodno da neko ispita i nabavku e biciklova za novosadsku soko sluzbu. Mozda su i u njih dokupili neke programe s obzirom da kostaju deset hiljada eura po komadu.

  9. Vlast je kriva za ovakve zloupotrebe. I nemci bi možda krali kad bi bilo kod njih bezakonje kao kod nas. U svakoj normalnoj zemlji bi se ovakav slučaj istražio i kaznili odgovorni, ali kod nas to nije slučaj jer su to sve podobni ljudi bliski pojedincima na vlasti. Svi se bave zloupotrebama zarad sopstvene koristi i niko neće nikoga da proziva niti kažnjava! Za birače koji glasaju za ovakvu vlast imam jako loše mišljenje.

  10. A za softver će da iznesu da je intrlektualna svojina dva brata i da je za hardver plaćeno po 200 Eura jer postoji poreklo, fakture, deklaracija, a softver je sve ostalo. I niko neće platiti porez, naravno…

  11. JKP bi trebalo da radi na pozitivnoj nuli, a ne da pljacka narod da puni budjet vladajuce stranke i da kupuje zgrade kao sto je INEX. Pljackaju na vodi, struji, gorivu registraciji, parkingu. Dokle vise, cija je ovo Srbija

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.