Kotežani „pevali od muke“ zajedno sa muzičarima u svom naselju (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Glavni problem propasti naseg drustva je vlast.Moramo se svi ujediniti i postaviti potpuno nove ljude iz naroda na sve pozicije ,za dobro svih nas.

  2. Bas lepo, volim levu obalu Dunava, ziveo sam dugo u Borci.
    Ali, mi je zao sto smo i ovde usitnjeni, iscepkani, sitni, u ovoj zajednickoj muci !!!??? zasto niko nece sa nikim ? zasto to nije moglo da se dogodi ispred Narodne Skupstine, kad vec postoje okupljanja ????

  3. Palilula je velika gotovo koliko sve ostale gradske opstine zajedno. Pogledajte mapu. Naravno da je to neodrzivo. Odavno je morala da se podeli bar na centralni i deo na drugoj obali Dunava, i zato jer stanovnici tih delova imaju potpuno razlicite prioritete. Ko zna iz kog razloga se to ne radi. Bojim se pak da su u pitanju samo uobicajene boljke – nemar, nerad i nerazmisljanje.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.