Licencirano obezbeđenje od danas deo kontrole karata u javnom prevozu

Ostavite komentar


  1. Opet nekome namaknut posao.
    Pretpostavljam da je bilo hitno pa moze brz tendera

  2. Niko osim komunalnog policajca, milicajca i policajca NE SME DA LEGITIMSE GRADJANE.

  3. Očekuju nas brojni incidenti između građana i radnika obezbeđenja.

  4. Dosli smo do tog nivoa edukacije da se vozimo u javnom prevozu neplatimo kartu uvereni da je to ispravno I jos dolazimo u sukob sa kontrolorima to samo ima u BG.

  5. A da li je uspeo posao sa servisiranjem klima?Nije.Imam kartu ali nikome je necu pokwzivati..a ni kucati…dok prevoz ne bude klimatizovan…dovidjenja

  6. A šta je sa građanima koji godinama redovno plaċaju najskuplju kartu?! Neki popust, gratis mesec i sl. Kažnjeni smo što smo odgovorni time što se vozimo u neuslovima.

  7. Bravo, napokon i to da su uradili. Kako to da do sada nisu uhlebili sve botove i društvene parazite.

  8. Kad bude klima i kad se budemo vozili kao ljudi a ne stoka tad moze da traze karte a sta ce obezbedenje ..

  9. Koliko je je bilo kuknjave oko Đilasa i Bus plus-a! Pa ovo je sada 100 puta gore! Žuti su zažutili a ovi sada zamutili!

  10. Sme li se pucati u njih kao u obicne gradjane ili se vode kao sluzbena lica?

  11. Mozda bi bilo efikasnije da se poslodavcima stavi kao zakonsku obavezu da uplacuju prevoz svojim radnicima.Takodje da se smanji cena voznje I mesecne karte nezaposlenima i ucenicama .Verujem da tada nece biti potrebe za uterivacima straha.Narod nema za hleb pa kako da ima za prevoz.

  12. Predsednici beogradskog odbora SSP je promakla činjenica da su kontrolori uglavnom ŽENE. Angažovanjem privatnog obezbeđenja te žene će biti adekvatno zaštićene.

  13. I opet janočari sprovode harač, nije bilo dovoljno onih 500 godina pod Turcima nego 10 +13 godina još harača. Što ne nađoše npr da rade sa Nemcima i dr iz zapadne Evrope nego baš sa Turcima?

  14. Ne znam da li je neko pogledao APR pretragu za „profi team plus“. Ako nije ppzivam vas da to uradite, ono je skandal počevši od prijavljene adrese pa zatim ostalih stvari…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.