Mladi za tri sata očistili otpad koji se godinama taložio u Višnjičkoj banji (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Bravo za akciju ali činjenica je da to treba da čisti grad ili opština, dakle njima treba bar odneti tu traktorsku gumu pred vrata.

    1. Bravo za mlade ljude ali žalosno je koliko smo neodgovorni i prljavi. Pre svega tu nije trebalo nabacati toliko smece. Ej Srbijo, bila bi prekrasna samo kad nebi imala ljude ili bar ne ove koji se tako odnose prema tebi.

    2. Ma kako da ne! To je naš turalni mentalitet u stilu ja mogu da bacam djubre gde mi padne na pamet, a drugi neka čiste za mnom.

    1. Od Višnjičke banje ostalo je samo ime.Sve ostalo je u totalnoj suprotnosti sa pojmpm banje kop zdravstveno rekreativnog centra.
      Svedoci smo elološke katastrofe u banji i Dunavcu.
      Pritodna sredina je uništena.Kanalizacija se uliva direktno u rečni rukavac.Smrad je nesnosan.Korisnici banjske vode su u velikoj opasnosti jer je voda sigurno veoma zagadjena fekalijama i ko zna kojim otrovima iz djubrišta.
      Nadleźne nije briga. Ne preduzimaju ništa u vezi rešenja ove ekološke katastrofe.
      Desna obala Dunava u Višnici je svedok enormnog zagadjenja.
      Da li možete da zamislite da su na toj obali bile plaže?

    2. Da su bili omladinci SNS odmah bi nam svima to stavili do znanja, nosili bi SNS majce itd…

  2. Zašto komunalna policija uopšte ne kažnjava stambene zajednice zgrada ispred kojih se gomila djubre! Možfa je to za njih normalno, ali za kulturne i odgovorne gradjane nije!

  3. Za svaku pohvalu, nadam se da će naši ljudi malo da se probude i prestanu da bacaju đubre gde im padne napamet.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.