Mlađenović: Radulović obmanjuje, u DJB 600 ljudi

Nastavljaju se prepirke među bivšim i sadašnjim odbornicima DJB u Skupštini Starog grada

Ostavite komentar


  1. Novi preletači i nova prilika da se napadne DJB i Radulovic. Zanimljivo je da mesecima ne spomenete DJB ili da napravite intervju sa S.Radulovicem povodom nekih vrucih tema u zadnje vreme kao što su smisljena kriza sa Makedonijom da bi se prikrio dolazak radnika Goše u Beograd ili izmišljeni atentat na Vučića da bi se prikrio mafijaš iz Subotice i još drugih režija kojima smo zatrpani svaki dan.Prosle preletace iz DJB sta ispratili sa tri ili cetri puta dobijenim centralnim stranicama dok saopstenje ili demant bilo kakvo centrale DJB je bio ignorisan.Tretman cenzure ka DJB i eksploatacija preletanja izgleda kao napad Informera na opoziciju.Ne verujem da ce te objaviti ovaj komentar ali eto ipak sam ga napisao.

  2. Sve u tekstu je tačno od A do Š.Bruka je kako bezmalo svi lideri stranaka kod nas obanjuju javnost, to jest čitaj-lažu otvoreno i beskrupulozno.Lider DJB je izveden na čistinu, i pokazao se kao osoba kojoj se ne može više ništa verovati.I tačka.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.