Srušio se još jedan deo zgrade u Vidovdanskoj (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Očigledno je to bio i cilj investitora (gazda se krije iza ovog imena), da se yruši zgrada i dobije veći plac. Hajde da sačekamo i vidimo da li je to i bila namera!

  2. Jadni ljudi. Radis celog veka, steknes stan ( jedan ali vredan ), a onda dodje rat, poplava, zemljotres, tornado, srusi sav zivot. Sta ces- visa sila! Ali kad te imovine lisi vandal koji ima sve dozvole vlasti – da rusi, gradi, potkopava, pravi podzemnu metro stanicu, da ti se smeje – iza ledja mocnika kojeg je kupio, e, onda dignes glavu i uzmes „stvar“ u svoje ruke! Izgleda da je to buducnost ovog jadnog naroda!

  3. Ja sam sa Vračara, beograđanin, i prije svega građevinac. Ova zgrada se srušila jer je bila nesolidno, i loše građena! Nema tu neke filozofije. Plitki temelji, sve samo cigla…. ne ide to tako. Bez armiranog betona i šipova nema ništa. I to je to. Uostalom i na mjestu ove ruševine će sada nići ljepša i funkcionalnija građevina, jedan nov i kvalitetno sazdan objekat. Na ponos svih nas pravih beograđana. A svima što kukate što se u našoj metropoli radi i gradi… pa vi se odselite nedje drugo ako vam tempo i progres našeg Beograda ne odgovara. Ovaj grad mora da se gradi i izgrađuje stalno i svugdje! Novi sadržaji, i ljepša arhitektonska riješenja.

  4. Ova zgrada i sudbina stanara je ono sto ceka celu srbiju, potkopanu, otrovanu, ubijenu i zaklanu od strane snsa.

  5. Nek sud naloži investitoru da sruši ostatak zgrade,sagradi novu i ljudi da dobiju svoje stanove;mislim da je to relno i pošteno.

  6. Za uzvrat ce dobiti vece kvadraturu , investitor jos koji sprat iznad , i svi mirni

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.