Na "Biciklijadi" 30. maja očekuje se učešće oko 400 rekreativaca 1Foto: Asocijacija sport za sve Beograda

U nedelju, 30. maja u Beogradu se održava „Biciklijada“, a ljubitelji biciklističke vožnje moći će od 11 sati da se provozaju na stazi od SPC „Milan Gale Muškatirović“ do Kupatila Beograd na Adi Ciganliji.

Organizatori ove manifestacije, Asocijacija „Sport za sve“ Beograda pozvali su sve sugrađane da im se pridruže u promovisanju rekreativne vožnje bicikala. Očekuje se učešće oko 400 rekreativaca.

Biciklijada se organizuje pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije.

Kako najavljuju organizatori, uz poštovanje svih epidemioloških mera, učesnici će u manjim grupama startovati sa SRC „Milan Gale Muškatirović” između 11 i 12 časova.

„Na startu će svaki učesnik dobiti broj, koji će učestvovati u nagradnoj igri („Kapriolo” bicikli, vaučeri za korišćenje programa Gradskog centra za fizičku kulturu, rekviziti za sport). Cilj će biti kod sportskih terena na Adi Ciganliji, gde ove godine zbog epidemioloških mera neće biti zabavnog programa i okupljanja. Agencija za bezbednost saobraćaja će na cilju podeliti jedan broj promo-materijala (retroreflektujući prsluci i narukvice, svetla, zvonca i slično)“, navode iz Asocijacije „Sport za sve“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari