Prvi stanari naselja Belvil moći će da koriste napredne telekomunikacione tehnologije, koje su omogućene postavljanjem najsavremenije infrastrukture za potrebe Univerzijade. Belvil je jedino naselje u Srbiji povezano na telekomunikacionu mrežu sa dva optička kabla, što stanarima omogućuje širok spektar najmodernijih usluga.


Oni će među prvima moći da koriste specijalan paket posebno osmišljen kako bi se ostvarile uštede. Novim načinom realizacije telefonskog priključka, stanarima je omogućeno da imaju do tri nezavisne fiksne telefonske linije, a da dodatne usluge kao što su identifikacija poziva, poziv na čekanju, preusmeravanje poziva i druge, administriraju samostalno putem Telekomovog web portala i to po ceni mesečne pretplate koja je ista kao i za standardni priključak.

Na raspolaganju je i pristup Internetu koji dostiže brzinu do čak 100 megabajta u zavisnosti od odabranog paketa, a po ceni od samo jedan dinara za prve tri pretplate.

Za jednostavniju svakodnevnu komunikaciju tu je i Famili plus paket koji objedinjuje usluge Interneta, mobilne i fiksne telefonije. Svi razgovori u okviru paketa tarifiraju se nula dinara po minutu, uz uspostavu veze od 2,90 dinara bez poreza, dok mesečna pretplata za prve dve izabrane mobilne linije iznosi po samo jedan dinar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari