Veliki broj korisnika neobavešten i bez prava na žalbu: Mobilni operateri Jetel, A1 i Mts povećali cene svojih usluga 1Foto: Shutterstock/Lina Mo

Sva tri mobilna operatera u Srbiji – Mts, A1 i Jetel, podigli su ovih dana ili će uskoro podići cene svojih usluga. Međutim, jedino je A1 o povećanju prethodno obavestio svoje korisnike, dok korisnici Mts-a nisu dobili nikakva obaveštenja.

Korisnici Jetela, pak, obavešteni su sitnim slovima na januarskom računu o povećanju koje stupa na snagu već od marta na šta, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, niko nije obratio pažnju.

Kako smo već pisali, kompanija Telekom Srbija bez upozorenja i najave podigla je cene paketa kablovske televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije, a da o tome prethodno nisu obavestili korisnike, koji sad nemaju čak ni pravo na žalbu.

Dok je A1 već prvog dana marta meseca korisnicima putem SMS poruka uputio obaveštenje o predstojećim izmenama cena koje će važiti od aprila, navodeći konkretne cene za sve pakete, ali i rok za raskid ugovora od mesec dana, s Mts-om i Jetelom to nije bio slučaj.

Naime, korisnici društvenih mreža uveliko pišu o povećanju cena paketa u Jetelu, ističući da na računu iz januara stoji da će biti promena cena od marta. A ono što je najveći problem – rok za raskid ugovora jeste do kraja februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari