NDMBGD poziva građane da se uključe u sprečavanje gradnje višespratnica u Zemunu

Ostavite komentar


  1. Naši urbanisti su veoma pametni i obrazovani. Glavna logika im je trpati, trpati i samo trpati gradjevine u postojeću gradsku strukturu. Kaleminiti na postojeće saobraćajnice, povećavati koncentraciju gradjevina, stanovništva, vozila i saobraćaja. Šta će biti za 5 ili 25 godina netreba da brinu.

    1. To je lepo, zaista, samo to više nisu skloništa već teretane i sl. Zašto se gospoda iz inicijative nisu obratila javnosti u trenutku promene namene skloništa nakon 2000te. Batajnica od tada nema ni jedno funkcionalno sklonište.

      1. Skroz si upravu u Batajnicinepostoji skloniste nijedno,svako staro skloniste je teretana il vec nesto drugo.Sto se tice izgradnje same zgrade ilu zgrada tu nemam apsolutno nista protiv,treba se graditi jer i sa gradnjom i yo naselje dobija nesto novo,vise gradjana a kako stvari stoje i svoju opstinu koju vec dugi niz godina zasluzuje.

  2. Ta skloništa su bile teretane i pre 1999 ali su onda poslužila kao skloništa za vreme bombardovanja.Posle ove izgradnje biće neupotrebljiva.Slično se radi i u Borči ruše se zelene površine i skloništa i grade zgrade.Užas-

  3. Ma dajte ljudi ovo sto radite nije normalno…braniti drzavi da gradi i pravi i zgrade i puteve i mostove i bolnice ,ma sta god da se uhvate vi branite….koje crne zelwne povrsine !?? Gradovi treba da se grade a vi odote na planine ,na zlatibor,kopaonik,taru,i na takvim mestima branite gradnju jer tamo je priroda najvaznija…aliiii naravno,tamo vam ne trebaju zelene povrsine i ne smeta gradnja jer tamo grade vasi tajkuni a ne drzava!!!
    A ovo ce se sagraditi,i treba da se gradi..

  4. Ovi iz „ne davimo Beograd“ su najbesposleniji ljudi, koji nemaju preča posla nego da teraju kontru svemu novom i dobrom.
    Ako vam trebaju zelene povrsine idite na planinu.
    A do tad nadjite neki drugi hobi umesto ovog bespotrebnog buntovništva

    1. Znači treba uništiti sve zelene površine radi nečijeg investiranja i tobož razvoja. Pa vi niste normalni.

  5. Samo preko mene mrtvog, ima da lezim na gradilistu ako uopste krene a da ne pricam kada se cela Batajnica digne na noge!!! Za vikend se oragizuje okupljanje ispred maksija u novom naselju! Molim sve da dodju!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.