Nova 2023. godina u Beogradu dočekana uz muziku i spektakularan vatromet kod Skupštine 1Foto: (BETAPHOTO/MILOS MISKOV)

Više hiljada Beogradjana i turista dočekalo je Novu godinu uz muziku i spektakularne vatromete sa kule u Beogradu na vodi i iz Pionirskog parka.

Na koncertu ispred Doma Narodne skupštine Srbije koji je organizovao Grad Beograd u okviru manifestacije „Beogradska zima“, u ponoć su nastupili Nucci i Vojaž.

Dočeku na Trgu Nikole Pašića uz višeminutni vatromet prisustvovao je veliki broj mladih, ali i porodica sa malom decom, pa i bebama u kolicima.

Veliki broj građana pristizao je na trg nekoliko minuta pre ponoći.

Posle ponoći koncert je nastavljen nastupom Teodore Džehverović, a prethodno su nastupali DJ Majk Rajd, Zera, Gazda Paja.

Ulaz na Trg Nikole Pašića blokiran je iz pravca Dečanske i na početku Bulevara Kralja Aleksandra, gde su postavljeni kontrolni punktovi na kojima se pregledaju tašne i rančevi posetilaca koncerta, po objašnjeju policije, kako je uobičajeno na dogadjajima sa velikim brojem posetilaca.

Javni doček Nove godine organizovan je večeras i u „Beogradu na vodi“, na platou ispod Starog savskog mosta, gde su okupljeni Novu godinu dočekali uz Željka Joksimovića i vatromet.

Beograd je Novu 2023. godinu dočekao na 11 stepeni Celzijus u plusu, po podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari