Od danas u prodaji ‘Beogradska kartica’ za javni prevoz

Ostavite komentar


  1. Ja još uvek nisam video „telohranitelje“ kontrolora. Da li će i dalje samo Srbi kao većinski narod morati plaćati prevoz i biti zlostavljani ako nemaju kartu. Da li je iko ikad video da je kontrolor tražio kartu na pregled najbrojnijoj manjini zaštićenoj od strane Brisela?

  2. Jos jedan doprinos turskoj kompaniji Kentkart da se Vlasi ne dosete!

  3. Kolilo će to da nas košta. A po čemu su Beograđani posebni da bi imali tolike popuste

  4. A, kako ce moci da se samo uplacuje nekoliko voznji? Ne cela mesecna

  5. Novac od kartica ne ide za poboljšanje uslova vožnje u gradskom saobracaju, vec su jos jedna prevara koja ce zavrsiti u dzepovima partijskih vernika. Hvala, ne, pešak sam!

  6. Cekamo detalje koji nisu izreceni pa da vidimo koliko ce da nas kosta sve to. A komentar Stoleta je na prvom mestu jer je covek pogodio pravo u centar.

  7. Koliko košta personalizovana BG kartica i šta je potrebno poneti od dokumenata pri kupovini? Mi koji imamo dopunjenu personalizovanu karticu za jul, da li se automatski prebacuje na BG KARTICU?
    I gde se može kupiti i dopuniti nova BG kartica?

  8. Reciklomati će biti samo 3 meseca. Da nema toliko onih koji uzimaju procenat cena karte bi bila osetno niža. Zašto neko ne kaže kolika je cena prevoza u odnosu na region i Evropu?

  9. Ko sad kad Đilasa
    više nema krade naše novce preko te turske firme?

  10. Narodu je potrebna mesecna karttica za prevoz otkacite bazene i slicno
    Saobracaj u gradu je jeziv…

  11. Da li samo personalizovane karte imaju popuste za bioskope ili i nepersonalizovane?

  12. U Istanbulu, gde zivi oko 20 milliona stanovnika prevoz funkcionise besprekorno.Tramvaji, metroi, autubusi su I’m I cisti I klimatizovani, brodovi funkcionisu po principu gradskog prevoza.Karta za jednu voznju kosta kao kad bi kod nas bila 40 dinara ???Najskuplja karta , kojom sa evropskog do azijksog dela stizete za 5 min kosta kao kad bi kod nas bila 90 din za medjugradski.
    Da li treba da vratimo Turke?Pa nek nam naplacuju, povoljniji su?

  13. Jel i ova kartica ima rok vazenja da se nakon nekog vremena moze zameniti jer u normalnim zemljama nema ograničenja samo dopunis kad nema kredita a ne da te primirava neko da kupis novu karticu i jos ti skine sve sto imas na računu

Ostavite komentar


Beograd

Nova linija 610 E saobraća od sutra 10

Nova linija 610 E saobraća od sutra

Ekspres linija javnog prevoza 610 E počeće od sutra da saobraća na relaciji Novi Beograd (Blok 70) preko Surčina do Jakova i na liniji će raditi tri vozila sa intervalom nailaska od 30 minuta, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.