Odbornici Skupštine grada Beograda u ponedeljak i o urbanističkim planovima 1Arhivska fotografija foto: Stefana Savić

Sednicu Skupštine grada Beograda, na kojoj će odbornici razmatrati i više urbanističkih planova i predloga odluka zakazana je za ponedeljak, 31. januara.

Pred odbornicima će se naći Predlog izmene i dopune Plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine, objavio je Beoinfo.

Razmatraće i Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za blok između Vojvođanske, Surčinske i Ulice Dušana Vukasovića.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o konverziji potraživanja grada po osnovu neizmirenih izvornih i ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu kompanije „Umco” Vranje.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o konverziji potraživanja grada po osnovu neizmirenih ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu privrednog društva „Simpo šik” Kuršumlija.

Razmatraće i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Nacrt trilateralnog ugovora o korišćenju sredstava zajma za programa „Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji – faza v” Srbije, Beogradskih elektrana i grada.

Na dnevnom redu je i Predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Beograda za 2022.

Predlog odluke o načinu kontrole nivoa buke iz ugostiteljskih objekata i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Plan rada sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2022. su na dnevnom redu.

Pred odbornicima će biti i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o prečišćavanju i distribuciji vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.